Firma Beyler, amendată cu 100.000 de lei de Garda de Mediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşeuri toxice extrem de periculoase au fost abandonate în depozitele producătorului  de uşi metalice.  În cazul unui accident, aceste substanţe ar otrăvi solul  şi pânza freatică pe o suprafaţă foarte mare.

Comisarii Gărzii de Mediu Galaţi au amendat societatea comercială Beyler SA cu suma  de 100.000 de lei (un miliard de lei vechi) , pentru gestionarea necorespunzătoare a deşeurilor  periculoase provenite din activitatea de producţie.

Conform legislaţiei de mediu,  producătorul de uşi metalice avea obligaţia să încheie un contract cu o firmă specializată în ridicarea, tratarea şi neutralizarea deşeurilor toxice, dar nu a îndeplinit această obligaţie.

image

“Ei ar fi trebuit să continue lucrările de evacuare a deşeurilor, care nu au fost eliminate în totalitate şi nici la termen. Ar fi trebuit gestionate printr-o societate autorizată, cu care să încheie un contract de prestări servicii, dar nu au făcut-o”, ne-a declarat comisarul Ion Avram, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Mediu.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite