Final de stagiune simfonică la Teatrul “Nae Leonard” din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Melomanii din Galaţi îşi vor lua, în această seară, adio de la stagiunea simfonică din prima jumătate a anului

De la ora 19.00, orchestra simfonică a Teatrului Nae Leonard, sub bagheta maestrului Mihael Beck din Germania, va veni în faţa publicului gălăţean cu două lucrări de Mozart - Uvertura la opera "Nunta lui Figaro" şi Concertul nr. 24 în Do Minor, dar şi cu momente mai vesele cum ar fi muzica de film din "Piraţii din Caraibe", "Star Treck", "Indiana Jones", "Harry Potter" sau "Agent 007".

Sâmbătă, iubitorii spectacolelor de coregrafie şi divertisment sunt aşteptaţi la "Pierduţi în dragoste", din care nu vor lipsi Iuliana Tanase, Mariana Pisică, Ionut Negrisanu, Mihail Anton, Isabela Oancea, Mitica Belciugan, Luminita Vologa, Luminita Panaitopol sau Paul Buţă. În spectacol, vor evolua şi ansamblul de balet şi orchestra de revistă. Regia este asigurată de directorul teatrului, Florin Melinte.

Duminică este din nou seară clasică: opereta în trei acte Silvia de Emmerich Kalman. Spectacolul va fi pus în scenă de corul, orchestra si baletul Teatrului Muzical din Galaţi. Dirijor va fi Sorin Oancea, iar regia artistică a spectacolului este asigurată de Cristian Mihăilescu. Şi acest spectacol va începe la ora 19.00.

Biletele cu preţ întreg costă 21 de lei, iar elevii, studenţii şi pensionaii plătesc 11 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite