Final de coşmar pentru FCM Dunărea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Tănase, antrenor principal la FCM Dunărea Galaţi
Viorel Tănase, antrenor principal la FCM Dunărea Galaţi

FCM Dunărea Galaţi a terminat doar la egalitate partida disputată astăzi, pe teren propriu, contra celor de la Concordia Chiajna, scor 2-2 (2-0), în etapa a 24-a din liga secundă

Formaţia gălăţeană a avut o primă repriză foarte bună, în care a şi marcat cele două goluri. Cristea a deschis scorul în minutul 15, executând perfect o lovitură liberă de la 22 de metri: bară-gol. Scorul a fost majorat de Murar în minutul 42, după o centrare a lui Ioviţă.
Avantajul de 2-0 a adus suficienţă în atitudinea juctărilor antrenaţi de Viorel Tănase, pentru care au plătit scump în finalul partidei. Gălăţenii s-au retras în ultimele minute, apărându-se mult prea aproape de poarta lui Posteucă, permiţând celor din Chiajna să ajungă cu multă uşurinţă în careu. În minutul 82 Pătraş a redus din diferenţă, iar în minutul 88 oaspeţii chiar au egalat. O serie de erori ale fundaşilor, o degajare ratată care s-a transformat în pasă perfectă pentru Nae, care s-a trezit din senin cu mingea la picior, singur în zece metri doar cu portarul în faţă, fundaşul reuşind să egaleze. În prelungiri, Patrichi ar fi putut aduce victoria pentru Dunărea, dar şutul său din colţul careului s-a dus în bară, la vinclu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite