Filme de groază la Ambulanţa Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au înmulţit incidentele bizare la Salvare. Bătăi, sechestrări, roţi tăiate şi, mai nou, pacient mort după ce a căzut din maşină. Doctorii şi asistentele medicale recunosc că munca lor este din ce în ce mai riscantă.

Ambulanţa devine, cu fiecare zi, un loc tot mai periculos, iar echipajele au ajuns să se teamă, tot mai des, pentru propria viaţă.
Motivul pentru care se întâmplă acest lucru îl reprezintă evenimentele nefericite care au avut loc în ultimele zile, evenimente în care pacienţii s-au sinucis, aruncându-se din maşină, au spart geamurile sau au dezumflat roţile, ori au scos echipamentele medicale din priză.


Vandalism de Pechea

Şirul problemelor nu se opreşte aici. Cel mai recent eveniment a avut loc marţi seara, când ambulanţa de la centrul medical Pechea s-a ales cu parbrizul spart, după o bătaie între două găşti. Mai mult, victima, preluată de la faţa locului a încercat sară din ambulanţă, din mers.


„Puneam bolnavul pe targă, erau mulţi în jurul maşinii şi unul dintre ei a dat cu pumnul în parbriz. Mi-a fost teamă să nu mă bată şi pe mine, eram singur. Atunci când l-am luat pe pacient era în comă. În timp ce mergeam spre Galaţi şi-a revenit şi a vrut să sară din ambulanţă, din mers", povesteşte Viorel Gheorghiţă, şoferul de pe ambulanţă.


În acesta caz, poliţiştii fac cercetări, iar vinovatul, Alecu Petcu, riscă să fie acuzat de distrugere.

Sinucideri şi luare de ostateci


În urmă cu două zile echipajul unei ambulanţe de Tg. Bujor a trecut printr-o experienţă greu de uitat, când un pacient preluat de la Bereşti-Meria s-a aruncat din maşină în mers şi a murit. Echipajul nu şi-a dat seama că a pierdut pacientul pe drum şi s-a întors după câţiva kilometri pentru a-l recupera de pe şosea, mort.


„Ambulanţa transporta pacientul spre Tg. Bujor, iar în zona comunei Băneasa a sărit din maşină şi din păcate a murit", a declarat Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.


Prin momente de groază au trecut şi asistenta medicală Mihaela Bălăuţescu şi ambulanţierul Maricel Necula în urmă cu patru luni, când au fost sechestraţi şi ameninţaţi cu moartea de către soţul unei femei bolnave. Cu un satâr la gât şi după o luptă ca în filme, asistenta a reuşit să iasă din casă şi să fugă pe scări, împreună cu colegul ei.


De parcă nu ar fi destul, o altă peripeţie a avut loc luni dimineaţă când un necunoscut a dezumflat roţile ambulanţelor şi a dezactivat echipamentul medical, chiar în garajul de la Urgenţe.


„În timp ce mergeam spre Galaţi şi-a revenit şi a vrut să sară din ambulanţă, din mers" - Viorel Gheorghiţă, şofer

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite