Fiica autistă a unui poliţist gălăţean a fost abuzată sexual, în plină stradă, de un individ neidentificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copilul unui agent de poliţie de la Secţia numărul 1 a fost abuzat sexual de un bărbat care nu a fost încă prins de forţele de ordine. Fetiţa în cauză este autistă şi din acest motiv nu poate oferi amănunte legate de agresor

În acest moment poliţiştii gălăţeni caută persoana care a comis fapta de abuz sexual asupra minorului în vârstă de opt ani.


„Avem o singură plângere. Este vorba de un copil de opt ani care a fost abuzat", ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.


Copilul este autist, iar tatăl său este agent de poliţie la Secţia numărul 1. „Faptul că minorul este autist ne îngreunează cercetările pentru că nu ne poate oferi date legate de autor. În acest moment se fac verificările pentru a putea ajunge la persoana care a comis această faptă", ne-a mai precizat Cristina Tatulici.


Pe lângă această plângere, mai există ipoteza să mai existe două cazuri de copii abuzaţi.


„Am înţeles că sunt alte două familii care ar reclama astfel de incidente, însă la Poliţie nu a venit nimeni să depună plângere. Prin această cale chiar doresc să rog familiile în cază sau gălăţenii care au date referitoare la aceste cazuri să ne contacteze pentru a putea depista cât mai repede autorul", ne-a mai precizat Cristina Tatulici.


În acest moment nu se poate preciza dacă o singură persoană este autorul celor trei posibile abuzuri asupra unor minori.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite