Galaţi: Fetiţă de opt ani violată de concubinul surorii mai mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Fetiţă de opt ani violată de concubinul surorii mai mari
Galaţi: Fetiţă de opt ani violată de concubinul surorii mai mari

Incidentul s-a petrecut în localitatea gălăţeană Bursucani. Autorul, un bărbat de 46 de ani, este un individ cunoscut cu multiple antecedente penale Micuţa agresată face parte dintr-o familie cu şase copii, tatăl fiind, la rândul său, închis pentru viol

Totul s-a întâmplat în cursul serii trecute, în locuinţa pe care State Condurache, de 46 de ani, o împărţea cu o adolescentă de numai 15 ani. Profitând de faptul că fata era plecată la Bârlad cu treburi, bărbatul a luat-o acasă pe sora cea mai mică a acesteia, Elena, în vârstă de opt ani.


Acolo i-a dat să bea vin. Micuţa a adormit, fapt care i-a permis bărbatului să o agreseze sexual fără să fie stingherit de nimeni şi nimic.


„Sora victimei a fost cea care a descoperit cele întâmplate şi care a alertat-o pe mama fetei şi poliţia. Autorul, cunoscut cu antecedente penale, a fost recent eliberat din penitenciar, unde a executat o pedeapsă pentru furt" precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, scms. Cristina Tatulici.


Copilul unei alcoolice şi al unui puşcăriaş


Elena a fost adusă cu salvarea la Galaţi şi internată la Spitalul de Urgenţă, în secţia de ginecologie.


O anchetă paralelă cu cea a poliţiei a fost demarată de Protecţia Copilului, instituţie care a monitorizat familia din care provine copila încă de acum trei ani.


„Aceşti copii, trei fete şi trei băieţi, au fost în atenţia noastră şi în 2006, când am vrut să-i introducem în sistemul instituţionalizat deoarece nu aveau condiţii propice de dezvoltare şi educaţie, fiind neşcolarizaţi. Familia s-a opus atunci, dar echipa noastră mobilă se va deplasa din nou la Bursucani pentru a face o nouă anchetă. Din informaţiile noastre, mama este alcoolică iar tatăl este închis de aproximativ un an pentru că a violat o bătrână” ne-a spus directorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Galaţi, Manon Cristoloveanu.

Reţinut imediat după comiterea faptei, State Condurache a fost astăzi prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite