Festivalul Internaţional de Educaţie şi Cultură de la „Dunărea de Jos”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până pe 5 iunie se va desfăşura la Galaţi evenimentul educaţional organizat de Inspectoratul Şcolar al Judeţului şi Casa Corpului Didactic (CCD).

Programul de astăzi al manifestării a început încă de la ora 09.30 cu o expoziţie şi o lansare de carte la CCD, iar la ora 16.00 este programat la Liceul de Artă „Dimitri Cuclin" un spectacol oferit de elevii acestei unităţi de învăţământ.


Mai trebuie precizat că toate evenimentele din săptămâna următoare vor fi organizate la Casa Corpului Didactic.

Luni


De la ora 11.00 este programată o dezbatere intitulată „Egalitatea reală de şanse între genuri" la care vor participa specialişti de la Institutul Român pentru Drepturile Omului.


Marţi


Este organizată de la ora 16.00 o dezbatere interactivă intitulată „Formarea iniţială şi contnuă în acord cu cerinţele de pe piaţa municii". La eveniment vor participa reprezentanţi ai mediului de faceri şi ai Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi.


Joi


Este ziua dedicată tradiţiilor gălăţene. Astfel, se va desfăşura un simpozion naţional cu tema „Modalităţi de valorificare a ethosului popular în activtatea de grădiniţă". Ora de începere este 14.00.


Sâmbătă


„Simpozionul internaţional „Valori didactice româneşti, premise ale unui învăţământ european european" ce va începe la ora 09.30

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite