Festivalul "Future Movie"- Avatar- văzut din iarbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de persoane de toate vârstele s-au adunat ieri pe Esplanada Casei de Cultură pentru a urmări Avatar, prima proiecţie care a deschis seria filmelor „Future Movie" la festivalul de la Galaţi. Pentru că locurile pe scaune au fost insuficiente, mulţi au preferat să vină cu ele de acasă.

Vârstnici, tineri şi copii s-au lăsat purtaţi în lumea fantasticului şi au păşit alături de eroii filmului Avatar pe cărările uluitoare ale planetei Pandora, timp de aproape trei ore.

Vizionarea unui film în aer liber a fost remediul ideal împotriva căldurii sufocante din apartamente, pentru mulţi dintre gălăţeni.

Nici măcar numărul locurilor restrânse pe scaune nu i-a împiedicat pe oameni să nu fie martorii primului festival de film din oraşul de la Dunăre. În timp ce unii au venit cu scăunelele de acasă, alţii, mai non-conformişti s-au mulţumit chiar să stea direct pe iarbă sau pe asfaltul încins din timpul zilei.

Pentru a asigura liniştea la eveniment, au fost mobilizaţi poliţişti şi agenţi ai Poliţiei Comunitare. Cu toate acestea, din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite