Fenomen paranormal la Galaţi/ Un bărbat s-a aruncat de la etajul patru de teama vrăjitoarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ati Okana Mariane Doriatos ar putea rămâne paralizat
Ati Okana Mariane Doriatos ar putea rămâne paralizat

Ati Okana Doriatos, de 31 de ani, din Galaţi, a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-a aruncat de la etajul patru din blocul în care locuia. Bărbatul susţine că a făcut acest gest disperat deoarece era urmărit de o vrăjitoare.

Bărbatul a fost găsit în faţa blocului de o vecină pe nume Angelica Ciornei, care a chemat imediat un echipaj SMURD.

„Nu o să vă vină să credeţi ce mi s-a întâmplat. O să spuneţi că sunt nebun. Creaturile care m-au împins nu sunt de pe lumea aceasta”, a declarat tânărul de pe patul de spital.

Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, susţine că bărbatul riscă să rămână paralizat de la brâu în jos.

„Vrăjitoarele îşi fac de cap în România şi au ajuns şi la Galaţi. Un bărbat de 31 de ani a fost împins de la etajul patru de frica de vrăjitori. Acum suferă de o paralizie de la brâu în jos. Vom trata vrăjitoarele cu un psihiatru”, a spus Bacalbaşa. Din primele informaţii, bărbatul nu se află în evidenţele vreunui medic psihiatru de specialitate.

Poliţia cercetează împrejurările în care s-a produs incidentul. „Din discuţiile poliţiştilor cu persoana care a găsit victima a rezultat faptul că bărbatul ar fi fost urmărit de vrăjitori. Poliţia a deschis un dosar penal pentru a stabili împrejurările în care a căzut victima”, ne-a declarat Ştefan Gohoreanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Vecinii spun că victima era o persoană liniştită şi foarte respectuoasă. Ati Okana Mariane Doriatos s-a născut în Galaţi ( mama –gălăţeancă, tatăl- originar din Congo). Tânărul a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Galaţi.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite