Galaţi: Femeie bătută pentru că nu i-a mai oferit vin iubitului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Femeie bătută pentru că nu i-a mai oferit vin iubitului
Galaţi: Femeie bătută pentru că nu i-a mai oferit vin iubitului

Geanina Ivan, de 35 de ani, din comuna gălăţeană Pechea s-a ales cu faţa tumefiată, pentru că nu a mai avut vin în casă să-şi cinstească iubitul

În urma unei bătăi crunte primite de la concubin, chiar de ziua ei, Geanina Ivan din Pechea a ajuns în stare gravă la secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Sfântul Apostol Andrei.

După patru ani de concubinaj presărat cu certuri şi bătăi, Geanina a hotărât ca, împreună cu iubitul său  să-şi serbeze ziua de naştere.

 Au consumat împreună o cantitate impresionantă de băuturi alcoolice, concubinul iubitor s-a supărat pe iubita sa pentru că nu-l mai servea cu vin. Aşa că, într-un acces de furie, a început să o lovească peste faţă cu pumnii şi cu picioarele, după care s-a dus liniştit să se culce.


„M-a bătut că a zis că i-am ascuns vinul. Nu era adevărat. Miercuri a fost ziua mea şi am băut împreună. La mine la părinţii mei acasă  m-a bătut. A doua zi dimineaţă s-a trezit lângă mine şi i-a părut foarte rău. Nu e prima dată când m-a bătut. De data asta nu-l mai iert. M-a găsit un cumnat de-al meu şi a chemat Salvarea”.

Dr. Mihai Polinschi, directorul coordonator al Serviciului de Ambulanţă Galaţi, a declarat: „Ambulanţa a intervenit la Pechea, la o agresiune conjugală. Este vorba de o femeie de 35 de ani, cu intoxicaţie acută etanolică, agresată de iubit. Femeia prezenta traumatisme cranio-faciale multiple, echimoze şi fractură de piramidă nazală. În acest moment nu se ştie dacă era gravidă. Femeia a mai pierdut o sarcină în trecut din cauza bătăilor”


Culmea este că femeia a fost bătută absolut degeaba, deoarece, a doua zi dimineaţă, când s-a trezit, Marian Ionescu şi-a dat seama că şi-a lovit iubita din greşeală, deoarece chiar el fusese cel care băuse tot vinul din casă.

 Marian Ionescu este cunoscut în sat ca un cal breaz, deoarece în trecut, când a mai provocat scandaluri, a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a-l calma. Având în vedere că, până acum, victima nu a depus absolut nicio plângere la Poliţie, agresorul a scăpat doar cu o amendă de 200 de lei pentru perturbarea liniştii publice.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite