Femeia care se află în moarte clinică după ce i-a căzut în cap tencuiala unui bloc este condamnată la moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia femeii este sfâşiată de durere şi priveşte neputincioasă, la căpătâiul ei, cum i se scurg şi ultimele picături de viaţă. Doctorii de la Spitalul de Urgenţă spun că victima teribilului accident nu mai are şanse de supravieţuire.

Viaţa Loredanei Jalbă, de 30 de ani, femeia care a suferit ieri un accident greu de imaginat, atârnă de un fir de aţă. Gălăţeanca se află şi acum în moarte clinică după ce i-a căzut în cap tencuiala de pe blocul în care locuia.

O gălăţeancă se află în moarte clinică după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială de pe o clădire

Mama femeii este sfâşiată de durere şi nu-şi poate reveni din şoc. Singura ei fată, pe care a crescut-o aşa cum a putut după ce soţul i-a murit, este ţinută în viaţă doar de aparate.



„Nu mai pot. Mi-a nenorocit fata. O singură fată am şi asta este pe patul de moarte. Unde să mergem să ne facem dreptate. Doctorii ne-au zis că nu mai are şanse. De ieri stau aici şi iau pastile încontinuu. Nu mai pot”, spune Viorica Mocănaşu, mama victimei.

Doar o minune o mai poate salva pe această femeie, lucru pe care îl spun şi medicii.

„Şansele sunt zero. Acum este ventilată mecanic, nu respiră absolut deloc, are traumatism cranio cerebral grav. Pe o scară a gravităţii cazului, vorbim despre treapta maximă. Această orfană de mică, crescută doar de mamă, este imaginea României care se prăbuşeşte şi care îşi zdrobeşte locuitorii sub greutatea sa”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

familia



Tragedia s-a întâmplat ieri după amiază. Bucata de tencuială a căzut de pe căminul Liceului Metalurgic, clădire locuită de chiriaşi ai primăriei. Impactul a fost atât de puternic încăt victima a intrat pe loc în stop cardio respirator.

Căminul aparţine Liceului Metalurgic, însă locatarii plătesc chirie către primărie, motiv pentru care cele două instituţii dau vina una pe alta. În acelaşi timp, locatarii sunt revoltaţi că plătesc sume mult prea mari în comparaţie situaţia clădirii.

Conducerea liceului menţionează că trimis în repetate rânduri cereri către primărie pentru reparare şi consolidare.

„De mulţi ani facem referate către primărie pentru a putea să beneficiem de reparaţii capitale. Atât spaţiile de învăţământ  cât şi căminele. Nu am primit niciodată niciun răspuns”, spune Ionel Hăulică, directorul suspendat din funcţie al Liceului Metalurgic.

victima
Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite