Femeia care a înviat din morţi:"Îmi doresc să am un copil.Sper ca Dumnezeu să mă ajute să îmi îndeplinesc acest vis"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loredana Jalbă, tânăra care a deschis miraculos ochii după 13 zile de moarte clinică are planuri mari pentru perioada când va fi refăcută complet.

CITEŞTE ŞI:  Mărturiile femeii care a înviat după 13 zile: "Era întuneric total"

Miracol/O gălăţeancă s-a trezit din comă după două săptămâni, deşi medicii nu-i dădeau nicio şansă de supravieţuire

Slăbită atât fizic cât şi psihic, Loredana Jalbă, de 30 de ani, cea care a revenit în mod incredibil din moarte clinică, încă mai are puterea să zâmbească. Tânăra a povestit, atât cât o ţinea vocea, ce simţit în acele 13 zile cumplite şi ce planuri de viitor are.

„Îmi doresc să am un copil. Sper să mă fac bine cât mai repede şi Dumnezeu să mă ajute îmi îndeplinesc acest vis. Sunt foarte bucuroasă că am scăpat cu viaţă după acest accident”, spune emoţionată Loredana Jalbă.

Accidentul petrecut pe data de 21 decembrie, când o bucată din tencuiala blocului în care locuieşte, i-a schimbat complet viaţa Loredanei Jalbă. Aceasta a reuşit să se salveze din ghearele morţii şi să demonstreze tuturor că există minuni.

În momentul de faţă, familia fetei cu un ochi râde şi cu unul plânge. Loredana a revenit la viaţă, însă sumele necesare recuperării şi tratamentului sunt unele impresionante.

„Cheltuim câte 200 de lei pe zi. Nu ştiu de unde să mai facem rost de bani. Tratamentul este unul extrem de costisitor”, spune plângând Viorica Mocănaşu, mama tinerei.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite