Galaţi: Felinarul roşu, soluţia minune pentru impotenţa bugetului de stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Felinarul roşu, soluţia minune pentru impotenţa bugetului de stat
Galaţi: Felinarul roşu, soluţia minune pentru impotenţa bugetului de stat

Cei care ne conduc au găsit modul prin care poate fi scoasă ţara din criză: legalizarea prostituţiei. Impozitarea celei mai vechi meserii va mai aduce niscai fonduri la muribundul buget de stat 

Turismul românesc poate primi un impuls nesperat. Cetăţenii Uniunii Europene pot economisi o grămadă de bani venindi într-un tur al bordelurilor româneşti, în loc să plece peste şapte ţări şi şapte mări, în Thailanda.

 O iniţiativă postată pe site-ul administraţiei prezidenţiale, propune legalizarea prostituţiei şi a drogurilor uşoare. Toate bune şi frumoase. Totuşi, părerile românilor sunt împărţite în privinţa acestor propuneri.

„Mi se pare o idee bună. Oricum se practică prostituţia. Măcar în acest mod fetele vor fi obligate să-şi facă analizele la zi. În plus, mai ia şi statul un ban pe impozite”, a  spus Ionuţ Batros, un tânăr de 26 de ani din Galaţi.

 Pe de altă parte, o reprezentantă a sexului frumos, Silvia T., de 40 de ani, din Brăila, are o opinie contrară: „Nu sunt de acord cu aşa ceva, pentru că această dragoste comercială, cum îi spun ei, nu îşi are rostul. Sunt de religie ortodoxă şi o văd ca pe un păcat”.

 Bogdan Constantinescu, un bărbat de 35 de ani, aflat în trecere prin Galaţi, crede că: „Noi românii nu suntem nici pe departe pregătiţi pentru aşa ceva, lipsindu-ne cu desăvârşire cultura socială necesară pentru a adopta astfel de decizii. În plus, cred că declinul economic şi şomajul sunt mai importante decăt prostituţia cu toate că se bucură de mai puţină atenţie”.

Dacă această iniţiativă legislativă va avea sorţi de izbândă, cu siguranţă că şi în Galaţi vor răsări câteva zeci bordeluri, afacerea amorului pe bani fiind una extrem de profitabilă. Până una alta însă, fetele de consumaţie vor continua să  presteze servicii sexuale  „pe centură”.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite