Galaţi: Familia gălăţeanului mort într-o puşcărie din Italia acuză carabinierii de crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia lui Sorin Călin susţine că bărbatul a fost ucis de carabinieri

Săptămâna trecută, cetăţeanul român Sorin Călin, în vârstă de 24 de ani,  a decedat în cazarma carabinierilor din Montecatini Terme, Italia.

Potrivit surselor oficiale, românul, de loc din Galaţi, ar fi fost arestat după ce şi-a agresat prietena într-un local. Din cele povestite de tatăl lui Sorin Călin, băiatul a plecat în Italia în urmă cu aproximativ trei luni pentru a încerca să se împace cu fosta lui prietenă.

Duminica trecută, el a reuşit să o convingă pe Mirela, fata care i-a fost aproape cinci ani de zile, să se întâlnească într-un bar din Montecatini Terme. Întâlnirea nu a decurs conform aşteptărilor lui Sorin şi, din câte se pare, ar fi lovit-o pe femeie.  

Sandu Călin, tatăl lui Sorin, povesteşte:„S-au întâlnit într-o discotecă duminică noaptea, ca să se împace.  Din câte ştiu eu, ea nu ar mai fi vrut. Probabil că Mirela a avut altceva în cap, căci, din cele povestite de un prieten al lui Sorin, ea ar fi avut şi nişte albanezi cu ea. Probabil că a vrut să-i facă ceva lui fecior-miu”.

Sorin, băut fiind s-a enervat şi a lovit-o pe Mirela, după care, se pare, că i-ar fi furat poşeta şi a fugit. „Băiatul era băut şi carabinierii spun că i-ar fi sustras poşeta Mirelei, în care erau 20.000 de euro. Se spune că ar fi fugit în alt bar, de unde l-au luat carabinierii după o oră”, a mai povestit tatăl băiatului.

Moarte suspectă

Forţele de ordine au declarat că în momentul arestului, tânărul se afla în stare de ebrietate. Odată transportat la secţia de poliţie, tot potrivit carabinierilor, românul s-a manifestat violent lovindu-se singur cu capul de pereţi.

„Eu nu cred că a murit de la o injecţie. Prietenul lui, care l-a văzut spune că era plin de vânătăi. Nu pot să cred că băiatul meu, care era un munte de om a murit de la o injecţie”.

Familia a aflat de decesul lui Sorin de la un apropiat, care a stat lângă Sorin în momentul arestării. Mia Zăloagă, mutuşa lui Sorin a zis, cu lacrimi în ochi:  „Nu vrem decât să-l aducem acasă şi să fie traşi la răspundere cei care l-au băgat în mormânt”.

Deocamdată, trupul lui Sorin Călin este în Italia, pentru autopsie. Familia lui Sorin Călin a angajat un avocat pentru a afla exact care au fost împrejurările care au dus la moartea băiatului.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite