FOTO/Fântânile arteziene din Galaţi au fost transformate în jacuzzi.Trecătorii au fost încântaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au fost încântaţi de spuma din fântână Foto: Adrian Obreja
Copiii au fost încântaţi de spuma din fântână Foto: Adrian Obreja

Gălăţenii au avut parte de o surpriză neobişnuită în acestă după- amiază. Fântâna arteziană de la „Păpădie” s-a umplut de spumă în câteva minute. Autorităţile spun că spectacolul neobişnuit a fost provocat de o persoană care a vărsat detergent  în apa din fântâni.

Imagini inedite în centrul Galaţiului. Fântânile arteziene s-au transformat în jacuzzi. Cei care treceau pur şi simplu prin zona Păpădiei sau erau la plimbare au fost încântaţi de cele văzute.

Fântană arteziană

Cei mai bucuroşi s-au arătat de departe copii care s-au jucat minute în şir în spuma revărsată din fântâni.

„Îmi place mult. Mă joc în spumă. Parcă este iarnă”, spune Răducu, unul dintre copii prezenţi acolo.

Fântână arteziană

Uimiţi de întâmplare au fost şi părinţii micuţilor care spun că dacă tot nu există locuri de joacă în oraş, măcar aşa se simtă bine şi cei mici.

„Îmi place spuma asta. Este frumos. Cel mic este foarte bucuros că se poate juca. Parcuri nu avem, aşa că este foarte frumos. Se pot şi ei juca”, spune Mirela, mama lui Răducu.

Autorităţile spun că spectacolul neobişnuit a fost provocat de o persoană care a vărsat dero în apa din fântâni.

image

„Nu e prima dată când se întâmplă asta. Am mai păţit şi anii trecuţi. E o persoană care se ţine de glume. Acum trebuie să schimbăm apa de vreo cinci ori până se face curată. Nu e nicio problermă. Primăria are bani. Trebuie să ne batem joc de ei!”, a spus cu ironie în glas Ion Ionescu, directorul Serviciului Public Ecosal.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite