FOTO/Aproape de moarte din cauza unei tigăi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coridorul se umpluse de fum
Coridorul se umpluse de fum

În această după-amiază, un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost aproape de moarte, după ce apartamentul în care dormea a fost umplut de un fum dens

Totul s-a petrecutîn cartierul Ţiglina 1, la blocul A 5. Adrian Cireaşă se întorsese în jurul orei 12.00 acasă, după ce a mucit toată noaptea. După ce a consumat mai multe pahare de alcool, omului i s-a făcut foame, aşa că a încercat să-şi prăjească nişte ouă. După un timp foarte scurt a uitat de tigaia aflată pe foc, s-a dus în pat şi a adormit aproape instantaneu.

GALERIE FOTO AICI


Vecinii au fost cei care au anunţat pompierii, după ce scara blocului s-a umplut de un fum înecăcios. În momentul în care echipajul Smurd a ajuns la faţa locului, omul era semiinconştient şi nu ştia ce se întâmplase.


„Am auzit pompierii că îmi bat la uşă şi le-am deschis. Nu înţeleg ce se petrece. Toată casa este plină de fum, cred că o fi fost vreun scurt-circuit sau o fi ars ceva în casa vreunui vecin", a spus ărbatul, care a fost scos mai mult mort decât viu din casă.


De altfel, dacă intervenţia ar fi întârziat chiar şi cu câteva minute, şansele salvatorilor de a-l găsi pe bărbat în viaţă ar fi fost aproape de zero, în aceste cazuri 80% din victime murind în somn, din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon.


„Vecinul stă de foarte puţin timp aici în bloc. Ştiu că locuieşte cu chirie, iar noi îl vedem foarte rar. Norocul lui a fost că vecinii au simţit fumul pe scară, că altfel murea ca un câine în casă", a spus o femeie în vârstă.


„În momentul intervenţiei, pacientul dormea în casă, fiind ulterior recuperat de echipajul SMURD. În acest moment se află în afara oricărui pericol"
, a declarat dr. Cătălin Ţimpău, din cadrul SMURD Galaţi
Cireaşă a refuzat să fie transportat la spital

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite