Galaţi: FCM Dunărea i-a umilit pe cei de la Cetatea Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa gălăţeană s-a impus categoric, cu 4-0, în meciul de astăzi din etapa a 14 a ligii secunde

FCM Dunărea Galaţi a marcat astăzi cât pentru toate cele trei meciuri precedente în care nu reuşise niciun gol.
Antrenorul Viorel Tănase a trăit bucuria primelor puncte abia la a patra partidă de când a preluat echipa gălăţeană.
A mizat pe puştii State şi Eni în ofensivă iar aceştia l-au răsplătit din plin. State a deschis scorul în minutul 27, iar Ene a făcut 2-0, două minute mai târziu, cu un şut de senzaţie de la 30 de metri. State a şi pasat decisiv la al treilea gol, când Cristea (minutul 69) a scăpat pe contraatac şi de la 25 de metri a lobat peste portar.
Al patrulea gol a fost înscris de Cârjan (min. 83), după o lovitură liberă indirectă din cinci metri, dictată pentru o minge prinsă de portar în urma unei pase de la un coechipier.

Decizie importantă a arbitrului

A existat şi o decizie controversată a arbitrului Emil Voicu, despre care se poate spune că a influenţat decisiv derularea partidei. În chiar primul minut al jocului suceveanul Tomaz a scăpat singur spre poartă, Agache l-a faultat şi a primit doar cartonaş galben deşi ar fi putut fi eliminat pentru fault în poziţie de ultim apărător.

 „La 0-0 în primele minute putea să dea roşu şi ar fi fost alt meci”, a recunoscut Viorel Tănase, antrenorul de la FCM Dunărea.

Alfel, Dorin Semeghin (Cetatea Suceava) a fost eliminat în minutul 86, după ce a primit al doilea cartonaş galben în urma unui fault dur. Pe primul îl văzuse cu numai trei minute înainte, pentru că a şutat mingea în tribune când jocul era oprit.
Ioan Radu, antrenorul echipei sucevene, a spus că gesturi cum a fost cel al lui Semeghin, au adus echipa în subsolul clasamentului.

"Am pierdut la scor din multe motive. Lipsa de discernământ a unor jucători, cum este cazul lui Semeghin, lipsa de dăruire a altora, cum este cazul lui Pălimaru, sau chiar lipsa de valoare, cum este cazul portarului, venit din divizia C, toate la un loc au adus echipa în susbsolul clasamentului şi în situaţia de a pierde la scoruri ruşinoase, cum a fost astăzi"
, a declarat Ioan Radu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite