Expoziţie inedită:"Oraşul Posibil - episodul Galaţi 2050”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezvoltarea urbană necontrolată, scăderea şi îmbătrânirea populaţiei, reducerea zonelor industriale sau iminenta ieşire din uz în 2050 a ansamblurilor de locuit sunt doar câteva dintre motivele pentru care s-a decis organizarea unui concurs de invenţii urbane. Pe 28 mai, toată echipa de organizare a evenimentului se va afla la Galaţi pentru pregătirea unei expoziţii publice, la Palatul Navigaţiei.


"Oraşul nostru a fost ales ca şi studiu de caz în cadrul programului denumit „+/- Galaţi”, un proiect naţional care încearcă lansarea unei dezbateri despre probleme ale oraşelor româneşti", a spus viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Principalii finanţatori sunt Ordinul Arhitecţilor şi Uniunea Arhitecţilor din România. Concursul denumit „Oraşul Posibil - episodul Galaţi 2050” pune acest oraş în centrul discuţiei.

Expoziţia va avea loc în perioada 1-19 iunie. Grupul câştigătorilor va fi prezent în 17-19 iunie în Galaţi pentru a dezbate ideile cu mass-media locală / cetăţenii oraşului / administraţie / etc.

Evenimentul se va încheia în 19 iunie cu o festivitate de premiere.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite