Exclusiv: Administraţia Fluvială a Dunării de Jos, executată silit pentru că a dat ţeapă unui avocat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Uzumtoma, director general al companiei fluviale, susţine că vina o poartă vechea conducere
Florin Uzumtoma, director general al companiei fluviale, susţine că vina o poartă vechea conducere

Peste 300.000 de lei sunt pe punctul de a-şi lua zborul din conturile Administraţiei Fluviale a „Dunării de Jos” Galaţi pentru a ajunge la Mihaela Hamza, avocat în Baroul Bucureşti. Aceasta din urmă a cerut deja executarea silită a companiei gălăţene din cauză că i-a fost reziliat contractul de consultanţă juridică în urmă cu două luni, la scurt timp după instalarea noii conduceri.

„Noul director a preferat să lucreze cu un alt avocat, nu pentru că nu mi-aş fi îndeplinit obligaţiile contractuale, ci mai degrabă pentru că aveam într-o cauză un punct de vedere care nu îi convenea. Am încercat să ajung la o înţelegere cu actuala conducere, dar nu s-a putut, aşa că am apelat la un executor judecătoresc”, ne-a declarat Mihaela Hamza.

„De vină e greaua moştenire”

Florin Uzumtoma, numit în urmă cu patru luni director general al companiei fluviale, susţine că vina o poartă vechea conducere, care a făcut contractul de asistenţă juridică, deşi exista o colaborare cu o altă casă de avocatură din Bucureşti.

„Ar trebui să-l întrebaţi pe Ionel Malenda (fostul director general, n.r.) cum s-a ajuns în situaţia asta. A fost un contract făcut pe genunchi, nu ştiu nici măcar să fie înregistrat la registratura companiei. La momentul semnării, colaboram deja cu o casă de avocatură din Bucureşti şi ne-am trezit că trebuia să dăm lunar mii de euro şi doamnei avocat, pentru o consultanţă de care nu aveam nevoie”, ne-a spus Florin Uzumtoma, director general AFDJ Galaţi.   

Pentru a nu se trezi cu conturile blocate, reprezentanţii Administraţiei Fluviale au contestat executarea silită. În prezent, cauza se află pe rolul Tribunalului Galaţi, având termen de judecare în luna martie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite