Exclusiv/"Profesor de afaceri" acuzat că a dat ţeapă de un miliard de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andi Constantin ar fi contractat construirea unei hale, dar a "uitat" să plătească o diferenţă de 110.000 de lei. Cel puţin aşa susţine Adrian Smadu, patronul firmei constructoare, SC Senator SRL care încă aşteaptă plata respectivei sume.

Preşedintele Ligii Tinerilor Întreprinzători Social Democrați, Andi Constantin, proaspăt ales şi în funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei la nivel naţional, este acuzat de înşelăciune de către unul dintre partenerii săi de afaceri.

"Se plimbă cu un BMW X5"

Adrian Smadu, administratorul SC Senator SRL, susţine că, în anul 2009, a construit o hală de depozitare în vecinătatea localităţii Satu Costi, la cererea lui Constatin şi că beneficiarul i-a plătit un milion de lei dar a mai rămas neachitată o diferenţă de 110.000 de lei.

"Banii aceia reprezintă exact partea de manoperă pentru lucrarea realizată. E ca şi cum aş fi făcut-o gratis. Am auzit că Andi Constantin le dă lecţii altora despre cum se fac afacerile şi că ar conduce <<un incubator der afaceri>>, dar el nu-şi achită datoriile. Nu mai are nimic pe numele lui, dar se plimbă cu un BMW X5", ne-a declarat Adrian Smadu.

Preşedintele Ligii Tinerilor Întreprinzători Social Democrați neagă acuzaţiile partenerului său de afaceri şi susţine că este hărţuit de acesta de luni de zile.

"Am luat un credit de 450.000 de euro de la bancă pentru realizarea investiţiei şi mai aveam nevoie de 50.000 de euro pentru finalizarea ei, dar nu i-am mai primit. Vă pot spune că această acuzaţie de înşelăciune este total nefondată. L-am chemat de două ori la conciliere, am vrut să îi dau două maşini de marfă în schimbul datoriei. Vroia 20.000 de lei pe lună, iar eu nu puteam plăti o asemenea sumă. M-a ameninţat că pune recuperatorii pe mine dacă nu-i dau banii", susţine Andi Constantin.

Firma Senator SRL a încercat de trei ori până acum să-l execute silit pe preşedintele tinerilor întreprinzători social democraţi.

"Din cauza acuzaţiilor lui, am fost forţat să deschid procedura de insolvenţă la cele două firme ale mele. I-am propus să-i plătesc câte 5.000 de lei pe lună, dar a refuzat. Mai devreme sau mai târziu, îmi voi achita datoria către el", ne-a declarat Constantin.

"Dacă spune că îmi dă acum 1.000 de lei, mă duc să îi iau. Nu m-a invitat la nicio conciliere. Spune doar frânturi de adevăr, care îi folosesc lui", susţine în replică Adrian Smadu. Acesta intenţionează să depună plângere penală la Parchet împotriva lui Andi Constantin pentru înşelăciune.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite