Elevii de la CNVA Galaţi învaţă de la profesionişti tainele comunicării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii sunt provocaţi la discuţii sâmbătă şi duminică
Elevii sunt provocaţi la discuţii sâmbătă şi duminică

Elevii Colegiului National Vasile Alecsandri vor participa in zilele de 3 si 4 decembrie la cel mai asteptat program educational al anului, Leadership Autentic, dezvoltat de Fundatia LEADERS cu sprijinul BRD Groupe Societe Generale.

Răspunzând numeroaselor solicitări venite din partea elevilor şi a profesorilor, Leadership Autentic va ajunge într-unul din cele mai prestigioase licee din ţară, Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri", pentru a le permite tinerilor să treacă în cel de-al doilea nivel al programului.

Colaborarea cu liceul gălăţean a debutat în primăvara anului 2011, atunci când un grup de 25 de elevi atent selectaţi au avut şansa să participle la primul nivel al programului, dezvoltându-şi astfel abilităţile de leadership, comunicare şi lucru în echipă.

Nivelul doi va aduce în prim plan unul dintre subiectele de care elevii au cea mai mare nevoie şi anume comunicarea. Atât în scris prin intermediul aplicaţiilor cât şi sub forma vorbirii în public, comunicarea eficienţa este cheia care le poate deschide tinerilor drumul către un viitor de succes.

Timp de două zile participanţii selectaţi vor lua parte la un atelier real, practic, condus de traineri cu experienţă în domeniul leadership-ului şi al educaţiei non-formale, bucurându-se de asemenea şi de prezenţa unei personalităţi gălăţene marcante.

Participarea în programul Leadership Autentic este gratuită, se face pe baza de selecţie, toate costurile fiind acoperite de către partenerii responsabili care investesc în educaţia tinerilor.

"Experienţa aceasta m-a făcut să mă descopăr pe mine însămi, m-a făcut conştientă de aptitudinile pe care le am. A reprezentat un punct de sprijin important în consolidarea viitoarei mele cariere de Fashion PR", declara una dintre participantele ediţiei din luna martie.

Programul dezvoltat de Fundaţia Leaders reprezintă una dintre cele mai ample iniţiative naţionale educaţionale, ajungând până în prezent în 15 judeţe, în cele mai bune licee din oraşe precum Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Alba Iulia, Târgovişte, Craiova, cât şi în zone rurale precum Moineşti, Ianca, Suplacu de Barcău sau Bolintin. Până în prezent numărul de elevi implicaţi în acest program educaţional este peste 1.000, iar în anul şcolar 2011 - 2012 această cifră urmând să se dubleze.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite