Elev de şcoală caut liceul ideal. Mâine are loc la Galaţi Târgul "Cariere 2011"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Galaţi, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi organizează mâine şi poimâine cea de-a unsprezecea ediţie a Târgului de Oferte Educaţionale „Cariera 2011".

Târgul se adresează absolvenţilor de învăţământ gimnazial din Municipiul şi Judeţul Galaţi, cărora le sunt prezentate ofertele educaţionale ale tuturor unităţilor din învăţământul liceal.

"Acţiunea se înscrie în tradiţia activităţilor de orientare şi consiliere la care sunt aşteptaţi cât mai mulţi elevi de clasa a opta", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Galaţi, Nicoleta Crânganu.

Nu vor lipsi demonstraţiile de artă teatră şi de pictură cu care vor veni cei de la Liceul "Dimitrie Cuclin", reţete interesante de cozonaci, venite de la Colegiul Tehnic "Elena Doamna", dar şi tehnici de servire la restaurant, aduse direct de la Colegiul "Dumitru Moţoc".

Manifestarea presupune colaborarea tuturor celor care au un rol important în educaţia elevilor: profesorii, consilierii, părinţii.

Deschiderea oficială a Târgului va avea loc marţi, 12 aprilie, începând cu ora 10.00, în Holul Universităţii „Dunărea de Jos" Galaţi din Str. Domnească, în prezenţa autorităţilor locale, standurile expozanţilor putând fi vizitate până miercuri 13 aprilie, între orele 9.00-16.00.

Închiderea manifestării va avea loc joi, 14 aprilie, începând cu ora 12.00, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor prin Marşul carierei, în cadrul căruia reprezentanţii liceelor gălăţene vor realiza demonstraţii de îndemânare pe profil.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite