Electrica a lăsat în beznă festivitatea de prezentare a jucătorilor Oţelului Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce pana electrică a fost remediată, Pavel Bartoş a trecut la prezentarea jucătorilor
După ce pana electrică a fost remediată, Pavel Bartoş a trecut la prezentarea jucătorilor

O pană de curent de aproape o oră a întrerupt bucuria sutelor de fani veniţi aseară, în Club Divino pentru a vedea cu ce jucători abordează Oţelul returul de campionat. Chiar şi aşa, ei au cântat tot timpul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Preşedintele Marius Stan este convins că la mijloc este vorba despre un sabotaj.

În stil de echipă mare, Oţelul Galaţi şi-a prezentat aseară lotul pentru returul campionatului într-un club de fiţe din oraş. Au chemat la spectacol suporteri, dar şi fani simpli.

Conducerea clubului a asociat evenimentul şi cu un act umanitar pentru sprijinirea unui copil de numai şapte ani, Adrian Ştefan Stanciu, care a suferit o hemipareză spastică în urma unui accident vascular.

Aşa că, oţelarii au scos la licitaţie tricoul purtat de decarul echipei, Gabriel Paraschiv, în meciul de Liga Campionilor de la Manchester United, dar şi o minge cu care s-a jucat în aceeaşi confruntare de pe Arena Naţională. Surprinzător, deşi în sală erau oameni cu potenţial financiar, ambele obiecte au ajuns tot în posesia unor oameni de fotbal. Preşedintele FC Oţelul, Marius Stan a oferit 10.000 de lei pentru tricou, iar fotbalistul Laurenţiu Iorga a plătit 3.000 de lei pentru minge.

Cu doar câteva minute înainte să înceapă prezentarea lotului, Clubul care găzduia evenimentul a fost învăluit brusc în beznă. Marius Stan este convins că totul a fost premeditat de autorităţile portocalii, care au vrut să-i strice sărbătoarea!

După aproape o oră de beznă, timp în care galeria Oţelului a cântat într-una, Electrica a remediat problema şi invitatul special Pavel Bartoş a putut să prezinte echipa. Aproape toţi jucătorii care au urcat pe scenă, fie ei chiar şi străini, au rostit cuvinte puţine, dar dintre ele nu a lipsit cuvântul „campioană", titlu la care oţelarii încep din nou să viseze.

Electrica spune că vinovată este apa!

Conducerea Electrica SDEE Galaţi consideră hilare acuzaţiile lui Marius Stan şi îi asigură pe toţi cei prezenţi la eveniment că nu a fost vorba nici de ,,sabotaj", nici despre ,,ceva premeditat", ci despre o avarie apărută în reţea.

"Problemele înregistrate în zona Şantierului Naval în seara zilei de duminică, 26 Februarie 2012, au apărut la ora 21.53 la una dintre liniile electrice subterane de 6 kV. Avaria a fost cauzată de topirea stratului gros de zăpadă din jurul punctului de alimentare (PA 28), cantitatea mare de apă pătrunsă în sol afectând cablul LES.

Echipele Electrica - SDEE Galaţi au intervenit prompt pentru remedierea problemelor apărute şi realimentarea cât mai rapidă a tuturor clienţilor. Astfel, realimentarea clublui care găzduia acţiunea organizată de clubul de fotbal a avut loc la ora 22.24.

Electrica SDEE Galaţi îşi cere scuze tuturor consumatorilor afectaţi de acest eveniment nedorit, precum şi suporterilor clubului de fotbal Oţelul Galaţi", se arată în comunicatul primit la redacţie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite