Egal pentru Timișoara. Oțelul și Vaslui au încheiat derby-ul cu un scor alb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miza partidei dintre ocupantele primei și celei de-a treia poziții a clasamentului s-a făcut simțită din plin, ocaziile de poartă lipsind aproape cu desăvârșire

Cu toate acestea, după partidă, cei doi antrenori s-au declarat mulțumiți de punctul obținut, în condițiile date.
Dorinel Munteanu, antrenorul oțelarilor a declarat:

"A fost un joc de luptă, cu mare angajament. Sunt nemulțumit de jucătorii mei doar în ceea ce privește finalizarea, dar pe de altă parte, miza i-a făcut să fie mai reținuți în fața porții adverse."
"Neamțul" a spus că jocul tactic al băieților săi l-a mulțumit, în condițiile în care Oțelul a întâlnit un adversar în a cărui echipă s-au făcut investiții masive.

"Deocamdată suntem în grafic. Trebuie să vedem și partea pozitivă a lucrurilor. Suntem invincibili pe teren propriu de mai bine de un an, iar ca să joci în Liga Campionilor nu trebuie să te rezumi la performanța dintr-o singură partidă, ci la rezultatele obținute pe parcursul celor 34 de etape", a mai declarat acesra.

Pe de altă parte, omologul său de pe banca celor de la Vaslui, Viorel Hizo, spune că acest avantaj vine foarte mult în ajutorul echipei sale, prin prisma viitoarelor deplasări.

"Am recuperat foarte mult față de Oțelul de la începutul acestui retur. Era normal să lipsească spectacolul în acest meci. Acum, teoretic programul rămas ne avantajează pe noi", a declarat acesta.

"Un joc greu, aspru, în care ne-am dorit foarte mult victoria. Am avut un minus mare astazi, lipsa lui Sanmartean, un jucator care poate elimina adversari si poate combina foarte bine. S-a vazut aceasta lipsa, dar trebuie sa îi felicit pe ceilalti. Am întalnit o echipa cu un mecanism foarte bine pus la punct de Dorinel, care nu îsi lasa adversarul sa joace. Astazi, atîta am putut si pentru noi este un punct cîstigat la adevar, apropiindu-ne de Galati. Pe teren au fost doua echipe foarte bune si un public extraordinar. Ati vazut ca am vorbit despre domnul Balaj si am stat doua etape în tribuna, iar acum nu mai comentez", a spus Hizo.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite