EXCLUSIV: "Dolănescu" şi-a omorât fratele pentru că a vrut să-şi violeze mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama celor doi fraţi, bătută măr, este în stare de şoc Foto: Adrian Obreja
Mama celor doi fraţi, bătută măr, este în stare de şoc Foto: Adrian Obreja

Certurile, bătăile şi actele de incest din familie au dus până la urmă la un final tragic de poveste. Unul dintre fraţi, poreclit Dolănescu încă din copilărie, a ajus în închisoare, altul în mormânt, iar mama lor este bătută măr. Acesta este cazul unei familii gălăţene lovite de blestem.

Trăiesc într-o sărăcie lucie, muncesc cu ziua pentru o bucată de pâine şi se bat între ei pentru „avere”. Membrii familiei Hurduc, din comuna gălăţeană Rădeşti, duc o viaţă deloc de invidiat şi pe deasupra, au şi patima băuturii. Totul a pornit de la dorinţa fiului cel mare, Ion Hurduc, în vârstă de 38 ani, de a-şi satisface poftele trupeşti, chiar cu mama sa, în vârstă de 60 ani.

Îngrozitor este faptul că acesta a mai abuzat sexual de cea care i-a dat viaţă, în urmă cu peste 15 ani. Refuzul femeii l-a determinat pe fiul acesteia, să o bată crunt, după care ea a plecat la spital, plină de vânătăi, în stare de şoc.


„M-a violat acum vreo 18 de ani şi acum a vrut să ma violeze iar. Nu am vrut să stau şi m-a bătut. Am plecat la spital şi în urma mea, ei s-au bătut”, a spus Ioana Hurduc, mama celor doi.

În urma ei a început măcelul

După tentativa de viol asupra mamei sale, bărbatul a început scandalul cu unul dintre fraţii mai mici, Ionel Hurduc, zis Dolănescu, în vârstă de 24 ani. Acesta din urma a reuşit să-l doboare pe fratele mai mare, după ce l-a lovit în cap de mai multe ori cu pumnii, picioarele, dar şi cu o coadă de topor.

Vecinii au rămas înmărmuriţi la auzul celor întâmplate şi spun despre cel care a ajuns din fiul cel bun în criminal, că este un băiat la locul lui, care nu a creat probleme şi care munceşte pentru a face rost de ceva de mâncare.

„Sunt o familie numeroasă, care trăieşte în doar două cămăruţe. Ionel-„Dolănescu” este un băiat bun, muncea cu ziua”, a spus una dintre vecine, Tincuţa Păvălaşc.

În schimb, despre celălalt frate, vecinii şi rudele au o părere foarte proastă. Aceştia spun că se îmbăta mereu, îşi bătea mama şi tatăl şi dorea să pună stăpânire pe casă.

„M-a bătut şi pe mine de câteva ori. Dorea să fie el stăpânul aici în gospodărie. Îşi teroriza mama, tatăl şi restul familiei”, povesteşte Liviu Nistor, cumnatul celor doi fraţi.
 
Ionel „Dolănescu” a fost arestat pentru omor calificat


După ce şi-a omorât fratele mai mare, „Dolănescu” s-a dus la postul de poliţie pentru a se preda şi le-a povestit oamenilor legii tot ce a făcut. Acesta a fost reţinut şi a primit mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile.

„În noaptea de luni spre marţi, Ionel Hurduc, de 24 ani, l-a omorât pe fratele mai mare, Ionel Hurdul, în vârstă de 38 ani. Victima a fost lovită în cap cu coada unui topor. Totul s-a întâmplat pe forndul consumului de alcool. Autorul a fost arestat, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat”, a declarat Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite