După succesul de la "Românii au talent", membrii trupei Akikai au destins atmosfera la "Sărbătoarea Bujorului" de la Rediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demonstraţia lor a stârnit ropote de aplauze din partea sutelor de oameni care au ajuns ieri în Pădurea Plevna, de lângă localitatea gălăţeană Rediu

Ajunsă la a patra ediţie, "Sărbătoarea Bujorului" organizată de autorităţile locale din Rediu s-a bucurat de o serie de invitaţi de marcă din lumea artistică.

Pe lângă Ansamblul "Doina Covurluiului" şi artişii Comunităţii Elene din Galaţi, organizatorii i-au invitat la sărbătoare şi pe membrii trupei Akikai, cei care au avut în acest an un parcurs de excepţie la show-ul de televiziune "Românii au Talent", ajungând până în marea finală.

"Sunt încântată să-i văd în realitate pe aceşti super-sportivi. M-au lăsat fără cuvinte după ce i-am văzut la ProTV, senzaţie pe care am trăit-o şi astăzi", spune Diana Ciucă, una dintre spectatoare.

"Am venit cu drag la această sărbătoare şi vreau să ştiţi că noi nu facem politică!, Nu suntem adepţii niciunui partid, am vebnit pentru spectacol", spune Vasile Volanschi, liderul trupei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite