Galaţi: Dunărea Galaţi, devoratoarea de antrenori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Dunărea Galaţi, devoratoarea de antrenori
Galaţi: Dunărea Galaţi, devoratoarea de antrenori

Stelian Bordeianu nu mai este antrenor la FCM Dunărea În ultimii cinci ani la Dunărea s-au perindat nouă antrenori

Echipa de ligă secundă FCM Dunărea Galaţi îşi schimbă din nou conducerea tehnică. Antrenorul principal Stelian Bordeianu şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă, iar preşedintele Auraş Braşoveanu este acum şi antrenor interimar.

La FCM Dunărea stabilitatea pe banca tehnică pare să fie o utopie. Din 2004 încoace au fost schimbaţi nouă antrenori: Ion Viorel, regretatul Nicolae Burcea, Haralambie Antohi, Octavian Grigore (de două ori), Liviu Ciobotariu, Spiridon Niculescu, Dănuţ Oprea şi Stelian Bordeianu. Între mandatele acestor tehnicieni de mai multe ori Auraş Braşoveanu a fost preşedinte-antrenor.

Ion Viorel, care a antrenat pe Dunărea în ediţia de campionat 2004-2005, spune că niciun tehnician nu poate rezista o perioadă de timp acceptabilă cu actuala conducere a clubului.

Cred că din 2004 încoace eu am fost singurul care a stat la echipă un campionat întreg. Am avut obiectiv evitarea retrogradării şi am ajuns să fim aproape de promovare şi tot au fost nemulţumiri. Cu Braşoveanu preşedinte oricărui antrenor îi este aproape imposibil să apuce să construiască o echipă performantă”, a declarat Ion Viorel.

Doar cinci etape

Bordeianu a rezistat numai cinci etape din actuala ediţie a Ligii II şi lasă echipa pe locul nouă, cu şapte puncte, după două victorii, un egal şi două înfrângeri, palmares la care se adaugă alte două victorii în Cupa României.

„Nu mi-au convenit reproşurile care mi s-au adus, atât timp cât eu consider că jocul echipei era în creştere. Din şapte meciuri aveam patru victorii şi un egal, rezultatele arată că eram pe un drum bun. În aceste condiţii nu mai puteam continua”, a declarat Bordeianu.

Preşedintele Auraş Braşoveanu a explicat că divergenţele care au dus la schimbarea lui Bordeianu s-au acutizat după jocul de miercurea trecută, câştigat cu 1-0 în Cupa României contra Gloriei Buzău. Picătura care a umplut paharul a fost eşecul din meciul de campionat de sâmbătă, scor 1-2 în deplasare tot cu Gloria Buzău, golul înfrângerii fiind primit în condiţiile în care buzoienii aveau un jucător eliminat.

Eu şi acţionarii i-am reproşat că echipa joacă din ce în ce mai slab, iar Bordeianu susţinea contrariul, astfel s-a ajuns la aceste divergenţe care au generat rezilierea contractului. Din nou trebuie să fiu şi antrenor, situaţie care nu-mi convine deloc. Sper să fie un interimat cât mai scurt, aştept decizia acţionarilor, să aleagă un antrenor cu care să începem negocierile”, a declarat Braşoveanu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite