Dunărea Galaţi este printre fondatoarele Ligii Profesioniste de Fotbal 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Auraş Braşoveanu-noul Mitică Dragomir
Auraş Braşoveanu-noul Mitică Dragomir

Ieri, reprezentanţii a şase cluburi de fotbal din cel de-al doilea eşalon valoric, în frunte cu Dunărea Galaţi, au semnat actele constitutive ale Ligii Profesioniste de Fotbal 2.

Cele şase cluburi sunt: Farul Constanţa, Dunărea Galaţi, ALRO Slatina, CS Brăila, Concordia Chiajna şi Viitorul Constanţa. De asemenea, alte şase cluburi din eşalonul inferior al fotbalului românesc şi-au exprimat dorinţa de a adera la LPF 2, instituţie ce va deveni reprezentanta formaţiilor din cel de-al doilea eşalon.

"Deşi această ligă s-a format doar cu şase membri fondatori nu trebuie să uităm că şi Liga Profesionistă, care se ocupă de destinele primului eşalon, a avut la început doar patru membri. Înţeleg reticenţa anumitor cluburi de a se înscrie în acest proiect, dar noi sperăm că timpul le va rezolva pe toate" , a declarat preşedintele Dunării Galaţi, Auraş Braşoveanu, pentru Liga2.ro.

Pentru a putea reprezenta cluburile din Liga a II-a, LPF2 mai are nevoie de acordul Federaţiei Române de Fotbal pentru a-şi obţine certificatul de identitate sportivă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite