Duminică neagră pe şoselele gălăţene-Opt răniţi şi doi morţi-bilanţul acestei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri au avut loc nu mai puţin de patru accidente rutiere soldate cu victime pe şoselele din judeţul Galaţi

Ieri, la ora 23.00, Florin M.de 26 ani, din Băcani, judeţul Vaslui,în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N.2 B, în afara localităţii Movileni, nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă şi s-a răsturnat într-un şanţ colector de pe marginea drumului.

VEZI AICI CEL MAI GRAV ACCIDENT DE IERI

În urma impactului o femeie de 26 ani, pasageră în autoturism, a suferit o fractură de claviculă.

"Tot ieri, în jurul orei 00.45, am fost sesizaţi telefonic prin intermediul apelului unic
de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe D.J.255, la intersecţia cu strada Cucului, din localitatea Pechea, se afla un biciclist căzut pe carosabil, în stare de inconştienţă
", a declarat cms Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma deplasării la faţa locului a fost identificat un bărbat de 32 ani, din localitate, care se afla pe carosabil, pe sensul de mers Pechea - Suhurlui, în stare de inconştienţă şi cu leziuni la nivelul capului. Pe carosabil a fost găsită şi o bicicletă de culoare galbenă, ce nu prezenta avarii.

Omul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ap.Andrei" Galaţi, diagnosticul fiind de traumatism cranio cerebral produs prin cădere şi intoxicaţie acută etanolică.

De asemenea, la ora 02.48, Valentin N. de 20 ani, din comuna Costache Negri, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251, la ieşirea din localitatea Smârdan către Schela, datorită neadaptării vitezei în curbă a pierdut controlul volanului părăsind partea carosabilă, după care a ajuns în câmp.

În urma evenimentului rutier conducătorul auto şi alte patru persoane, pasagere în autoturism, au suferit leziuni uşoare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite