Galati: Drogurile şi prostituţia merg mână în mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galati: Drogurile şi prostituţia merg mână în mână
Galati: Drogurile şi prostituţia merg mână în mână

Trei gălăţeni au fost prinşi de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog în timp ce încercau să vândă aproape 200 de grame de cannabis. În urma descinderii la domiciliul unuia dintre trafucanţi, ofiţerii au constatat că acesta se ocupa, în paralel, şi cu racolarea tinerelor în vederea practicării prostituţiei.

Trei gălăţeni au fost prinşi de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog în timp ce încercau să vândă aproape 200 de grame de cannabis. În urma descinderii la domiciliul unuia dintre traficanţi, ofiţerii au constatat că acesta se ocupa, în paralel şi cu racolarea tinerelor în vederea practicării prostituţiei.

Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti după aproape două luni de filaj, încă din luna iunie oamenii legii având informaţii că anumiţi îndivizi vând droguri în barurile şi cluburile din Galaţi. Prinderea traficanţilor s-a făcut în urma unui flagrant, ocazie cu care a fost ridicată şi cantitatea de 176 de grame de cannabis, pe care cei trei voiau să o vândă. În urma investigaţiilor,  s-a stabilit că marfa era adusă din Republica Moldova şi urma a fi comercializată cu 25 lei gramul.

Ca urmare a trei descinderi la domiciliile suspecţilor, poliţiştii aui descoperit, în casa lui C.V., o minoră de 15 ani, originară din Pechea. Din cercetări a reieşit că fata, împreună cu traficantul de canabis, avea o mică reţea de prostituţie, racolându-le şi cazându-le în municipiul Galaţi pe alte două tinere din provincie, dintre care una minoră.

“La propunerea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi, Tribunalul Galaţi a emis mandate de arestare preventivă împotriva celor trei persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc iar în sarcina lui C.V.  şi a minorei de 15 ani s-a reţinut şi săvârşirea infracţiunii de trafic de minori” a precizat scms. Ştefan Gohoreanu din partea IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite