Două mii de bilete rămase nevândute, au fost puse deja în vânzare pentru meciul de diseară, dintre Oţelul Galaţi şi Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costin, Grahovac şi ceilalţi campioni de la Oţelul îşi vor testa potenţialul în faţa vedetelor de la Beşiktaş
Costin, Grahovac şi ceilalţi campioni de la Oţelul îşi vor testa potenţialul în faţa vedetelor de la Beşiktaş

Un număr de 2.000 de bilete pentru Supercupa României, care au rămas nedistribuite, au fost puse deja în vânzare. La ora 20.45, Oţelul Galaţi va întâlni formaţia Steaua pe Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ.

Cele 2.000 de tichete trebuiau să fie distribuite la companii din Piatra Neamţ, însă ele au rămas nevândute, astfel că organizatorii au decis ca acestea să fie scoase la vânzare la casele de bilete din jurul stadionului chiar în ziua meciului. Este vorba de bilete pentru locuri la Tribuna a II-a a stadionului Municipal Ceahlăul.

Săptămâna trecută au fost puse în vânzare 8.000 de bilete pentru Supercupa României, ele epuizându-se în cursul acestei săptămâni. Dintre cele 14.000 de bilete la această întâlnire, 8.000 au fost pentru fanii nemţeni, 2.000 au fost distribuite suporterilor gălăţeni, iar 2.000 fanilor stelişti.

Oţelul şi Steaua se întâlnesc, astăzi, de la ora 20.45, pe Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ, într-un meci contând pentru Supercupa României.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite