Două grupuri de locuinţe ale primăriei şi peste patru tone de lucernă, în Cudalbi, au ars în trei incendii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii s-au luptat cu flăcările Foto: Arhivă
Pompierii s-au luptat cu flăcările Foto: Arhivă

Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de câteva ore pentru a nu se extinde incendiile. În două dintre acestea cauzele au fost nişte lumânări lăsate nesupravegheate, iar în cel de-al treilea focul a pornit de la o ţigară.

Primul dintre incendii a fost anunţat printr-un telefon la 112, iar pompierii s-au deplasat imediat la faţa locului, pe strada Columb nr. 49. În locuinţă se aflau trei familii chiriaşe. Flăcările au distrus acoperişul casei şi o mare parte din mobilier, canapele, paturi, aparatură electrocasnică.

„Au intervenit cinci autospeciale cu 25 de subofiţeri şi patru ofiţeri. Intervenţia a limitat extinderea flăcărilor la celelalte locuinţe. Incendiul a fost lichidat la ora 01.00. Cauza a fost o lumânare nesupravegheată”, spune Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt al ISU Galaţi.
 
O altă locuinţă aparţinând primăriei a ars, aseară, pe strada Gării. Proprietarul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a aprins o lumânare şi a uitat-o în cameră. Flăcările s-au extins cu repeziciune şi au distrus tavanul şi o bună parte din mobilier.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale şi au reuşit să stingă flăcările după aproximativ două ore.
 
Cel de-al treilea incendiu s-a produs în comuna Cudalbi, unde au ars din cauza unei ţigări, aproximativ patru tone şi jumătate de baloţi de lucernă, coceni şi alte furaje. Valoarea pagubelor în acest caz se ridică la aprximativ 5.000 de lei.

„Pompierii au intervenit cu două autospeciale de la garda Iveşti, împreună cu membri ai Serviciului de Voluntariat pentru Situaţii de Urgenţă Cudalbi”, mai spune Eugen Chiriţă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite