Galaţi: Două fete au fost rănite în urma unor accidente de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Două fete au fost rănite în urma unor accidente de circulaţie
Galaţi: Două fete au fost rănite în urma unor accidente de circulaţie

Una dintre victime, care are numai zece ani, a fost lovită în plin de o maşină în timp ce se plimba cu rolele.

Primul eveniment a avut loc aseară, în comuna Smârdan. Costică S., de 44 ani, un localnic care are permis de conducere categoria „B” din anul 2007, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 255 C, pe raza localităţii M. Kogălniceanu, com. Smârdan, a acroşat şi rănit grav ( fractură de bazin ) pe N.  Derva, de 10 ani, din aceeaşi localitate, elevă. 

Şoferul nu a putut evita impactul deoarece fata, care se deplasa pe partea carosabilă, pe role, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Galaţi, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei .

Victimă a ciocnirii dintre două maşini


Impactul s-a petrecut astă noapte, din vina lui L. Mabboib de 30 ani, care în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 252, pe raza localităţii Barcea, jud. Galaţi, nu a oprit la indicatorul STOP.

A intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar, din impact rezultând rănirea Aurei I., de 16 ani, din Tecuci, pasageră în cea de-a două maşină.

 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite