Dorinel Munteanu vorbeşte despre scandalul de la club: "Marius Stan ne-a asigurat că va rămâne în continuare aproape de echipă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Stan a declarat că a intrat în concediu pe o perioadă nedeterminată şi că atribuţiile sale în cadrul grupării gălăţene au fost preluate de Consiliul de Administraţie, condus de Ionel Borş.

Dorinel Munteanu spune că managerul general al clubului i-a asigurat că va rămâne în continuare aproape de echipă, chiar dacă au fost unele neînţelegeri la nivelul conducerii.

"Am avut o discuţie cu Marius Stan. Ne-a asigurat că va rămâne în continuare aproape de echipă. Noi trebuie să ne concentrăm pentru meciul de vineri. Probabil că sunt unele mici divergenţe, dar sunt convins că nu va afecta echipa. Nu am simţit nicio problemă, nu ştiu de ce s-a ajuns la această situaţie. A fost singurul om care a fost lângă echipă, a susţinut-o şi la bine şi la rău, are o contribuţie la performanţele de până acum ale echipei." a spus Dorinel Munteanu la gsptv.

Steaua, Rapid, Vaslui şi Dinamo vor să trimită e scrisoare către UEFA pentru a se permite readucerea de arbitri străini în Liga I. Dorinel spune că nu ar avea nimic împotriva implenetării unei asemenea soluţii, conform prosport.

"Oţelul ar fi de acord cu aducerea de arbitri străini. Noi nu am avut niciodată probleme cu arbitrajul." a mai precizat antrenorul Oţelului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite