Dorinel Munteanu va conduce Oţelul în Liga Campionilor! S-a ajuns la un acord pentru un nou contract, pe încă doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Negocierile s-au finalizat astăzi, astfel că antrenorul cu care Oţelul Galaţi a câştigat primul titlu de campioană din istorie va semna un nou contract cu gruparea gălăţeană, valabil pe doi ani.

„Lucrurile au revenit pe făgaşul normal. Nu am semnat încă contractul, dar o vom face sigur când va reveni Dorinel în Galaţi", a confirmat Marius Stan, director general al FC Oţelul.

Aflat în vacanţă cu familia, Dorinel Munteanu era bucuros că problemele au fost depăşite şi că va avea parte de continuitate.

"Am mai spus că nu vreau să mă opresc aici cu performanţele la Oţelul, că vreau să continui şi aşa voi face. Ne-am înţeles pentru noul contract, mă bucur mult că am parte de continuitate la Galaţi", a declarat Dorinel Munteanu.


Ieri, despărţirea dintre Oţelul şi Dorinel Munteanu părea iminentă, din cauza diferendelor de ordin financiar ale celor două părţi în negocierea noului contract. „Se crede în Bundesliga, uită că trăim în România, sunt şanse sub 50 la sută ca Dorinel să rămână", spunea, ieri, Marius Stan.
Vechiul contract al lui Dorinel Munteanu cu Oţelul expiră pe 30 iunie. Reunirea lotului formaţiei campioane este programată pe 10 iunie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite