Dorinel Munteanu: „Un rezultat de egalitate la Vaslui ar fi foarte bun”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, că un rezultat de egalitate la Vaslui ar fi unul bun pentru echipa sa, chiar dacă recunoaşte că formaţia pregătită de Juan Ramon Lopez Caro nu trece printr-o perioadă fastă, informează MEDIAFAX.

Tehnicianul Oţelului nu îi va putea folosi pe Neagu, suspendat şi Giurgiu, în continuare accidentat. "Am cu cine să-i înlocuiesc. Avem un lot format din jucători de valori apropiate, iar cei care vor intra trebuie să se ridice la valoarea celor absenţi", a mai spus Munteanu.

“N-am nicio revanşă de luat. Cele mai importante lucruri pentru mine sunt punctele puse în joc şi evoluţia echipei mele. Nu mă interesează situaţia de la Vaslui. Jucând împotriva unei echipe care are ca obiectiv titlul, chiar dacă acum trece printr-o perioadă mai puţin bună, este clar că şi un egal ar fi un rezultat bun. Vasluiul are o echipă bună, cu jucători foarte valoroşi”, a declarat Munteanu.

La rândul său, Marius Stan, directorul general al echipei Oţelul Galaţi, a declarat că nu este surprins de situaţia de la Vaslui şi că "fiecare culege ceea ce seamănă".

"Mă aştept să se întâmple orice la Vaslui. Cred că acolo este o zonă crepusculară pentru antrenori, toţi care ajung pe acolo păţesc ceva. Ultimul e Lăcătuş, care a plecat departe, cât mai departe... Mai multe nu vreau să comentez, nu e treaba mea. Rămâne de văzut dacă vom putea profita de situaţia de acolo. Un lucru este cert, sunt jucători de mare valoare şi într-un astfel de colectiv se poate oricând să faci un joc nemaipomenit. Tare aş vrea ca acest joc să nu-l prindă chiar cu noi. Orice speculaţie că ne-ar aştepta un meci uşor trebuie să iasă din capul oricui. E meciul naibii acolo şi asta nu pentru că suntem doi care am trecut pe acolo şi sunt ceva resentimente, ci pentru că Vasluiul e o echipă bună care până la urmă trebuie să îşi revină. Eu sunt depărere că un rezultat de egalitate ar fi unul foarte bun pentru noi", a spus Stan.

Şeful Oţelului a comentat şi o posibilă întoarcere a lui Mihai Stoica în cadrul clubului Oţelul, după ce fostul manager al Unirii Urziceni l-a lăudat pe Stan în cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o joi.
 
“Dacă locul ar deveni vacant, este posibil orice, dar, cât timp voi fi eu aici, este exclus. Cu mine la Oţelul nu mai este posibil, a fost odată. Nu mă cert cu multe persoane, dar atunci când o fac înseamnă că sunt nişte motive serioase. Nu practic metoda multor oameni de fotbal care, după ce se bălăcăresc în ultimul hal, se iau de gât", a spus Stan.

Partida dintre FC Vaslui şi Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a VII-a a Ligii I, se va disputa luni, de la ora 18.00

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite