Dorinel Munteanu: "După cele şase jocuri amicale din Cipru mă voi decide asupra echipei care va intra pe teren în prima etapă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Liderul Ligii I a plecat a plecat astăzi la Larnaca (Cipru), pentru un turneu de pregătire de 14 zile

"Este o perioadă foarte importantă pentru noi. Venim după pregătirea de la munte şi ne aşteaptă şase jocuri de verificare foarte utile. În urma acestor jocuri mă voi decide asupra primului unsprezece cu care vom aborda prima etapă. Contează şi rezultatele acestor amicale, pentru că noi nu urmărim omogenizarea echipei, aceşti jucători evoluând de mult timp împreună. Am nevoie de angajament, de implicare totala din partea lor, pentru că nu mai aşa putem progresa. Mă bucur că vom întâlni adversari buni, de calibru", a declarat la plecarea spre Larnaca, Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galaţi.

Formatia gălăţeană va disputa şase jocuri amicale în turneul din Cipru. Adversari vor fi Dinamo Moscova (Rusia), MKS Korona Kielce şi Slask Wroklaw (ambele din Polonia), Slovan Liberec (Cehia), Levski Sofia (Bulgaria), plus încă o echipa care va fi stabilită în Cipru.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite