Dorinel Munteanu: "Nici nu m-a preocupat prea mult această problemă, deşi puţină tensiune exista"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, după publicarea deciziei TAS de a nu reprograma meciul cu Pandurii Târgu Jiu, că exista puţină tensiune privind acest anunţ, dar nu şi-a făcut multe grij

"Nici nu m-a preocupat prea mult această problemă, deşi puţină tensiune exista. Oţelul nu era implicată în această problemă, iar decizia era una luată după regulamentele interne. Suntem o campioană meritată", a spus Dorinel Munteanu.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a dat publicităţii, miercuri, un comunicat, în care anunţă decizia de a respinge memoriul clubului Pandurii Târgu Jiu, astfel că meciul cu Oţelul Galaţi din etapa a XIX-a a Ligii I va rămâne omologat cu scorul de 0-3.

Liga Profesionistă de Fotbal nu a programat echipa Pandurii Târgu Jiu în partida cu Oţelul Galaţi, de pe teren propriu, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, din cauza datoriei gorjenilor către FC Dinamo din transferul jucătorului Ilie Iordache. Oficialii Pandurilor au contestat la TAS această decizie.

În aşteptarea unui răspuns de la TAS, LPF nu a înmânat tricourile de campioni gălăţenilor, duminică, la meciul cu FC Timişoara, în urma căruia Oţelul devenise campioană matematic.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite