Dorinel Munteanu vrea să-şi prelungească contractul cu Oţelul pentru încă doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajamentul antrenorului cu care echipa gălăţeană a obţinut primul său titlul de campioană expiră la finalul acestui sezon.

Dorinel Munteanu este pregătit să semneze prelungirea contractului cu Oţelul Galaţi, stabilind deja mare parte din programul pregătirilor viitorului sezon.

„Vom avea vacanţă până pe 10 iunie, iar în perioada 13-24 iunie vom face un prim cantonament, probabil al Poiana Braşov. Apoi vom mai vedee, cred că vom merge într-un stagiu de pregătire fie în Austria, fie în Germania. Nu am discutat încă de prelungirea contractului, o vom face curând, probabil voi semna pe doi ani pentru că mie îmi place continuitatea", a precizat Munteanu.

Vrea să joace cu Dinamo în Supercupă

Pentru sezonul viitor, „Munti" a spus că îşi va fi fixa ca obiectiv repetarea ispravei din acest an, câştigarea campionatului, dar şi a Supercupei.

„Îmi plac provocările şi vreau să menţin ştacheta la nivelul la care am ridicat-o acum, să repetăm performanţa de acum. Desigur, vrem să luăm şi Supercupa, unde parcă aş prefera să întâlnim pe Dinamo, că pe ei i-am bătut mai tot timpul", a declarat Munteanu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite