Dorinel Munteanu: „Suntem campionii, ne respectăm blazonul, la Astra jucăm cu prima echipă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi a declarat că, deşi meciul din ultima etapă a Ligii I nu mai contează pentru clasament şi echipa sa are asigurat titlul de campioană, nu va menaja decât un singur jucător în partida de sâmbătă, cu Astra Ploieşti.

Cu probleme medicale în zona lombară, fundaşul stânga Adrian Sălăgeanu, va fi singurul dintre jucătorii de bază din lotul lui Dorinel Munteanu care nu va face deplasarea la Ploieşti.

„Chiar dacă e fără importanţă în clasament, pentru mine contează şi acest meci. Din respect pentru competiţie, nu vom merge să jucăm cu rezervele. Nu putem să ne batem joc, acum noi suntem campionii şi blazonul ne obligă", a declarat Munteanu.


Singura excepţie voluntară faţă de cel mai bun „11" posibil pe care antrenorul echipei campioane a admis că este posibil să o facă la Ploieşti, este titularizarea portarului Cristi Brăneţ în locul lui Grahovac.


Dorinel a adăugat că jocul cu Astra reprezintă un duel special cu fostul coleg de cameră de la echipa naţională şi prietenul său, Tibor Selymes.

„Eu cu Tibi am o bătălie a noastră, prietenească. Îl avertizez să nu fie aşa de sigur de victorie, că nici nu prea am chefuit şi nici nu o să ne bată"

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite