Dorinel Munteanu: "A fost un penalti prea uşor acordat şi o manieră cum nici la fotbal feminin nu vezi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat după înfrângerea din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 2-1, că penaltiul din minutul 61 a fost acordat prea uşor şi că arbitrajul a fost de o manieră cum "nici la fotbal feminin nu vezi".

"Mi-e greu să spun ce gândesc pentru că nu este bine. N-a fost deloc o diferenţă între cele două echipe, am făcut o partidă bună, organizată, am avut şanse să marcăm primii, dar au venit acele momente care au decis meciul. Un penalti prea uşor acordat şi în general o manieră cum nici la fotbal feminin nu vezi, să fluiere la fiecare contact. Dar ăsta este cel mai bun arbitru din România (n.r. - Alexandru Tudor). Era clar că Steaua nu putea să revină decât pe o greşeală fie a unui băiat de-al meu, fie a arbitrului", a spus Munteanu, potrivit Mediafax.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Oţelul Galaţi, în derbiul etapei a IX-a a Ligii I, disputat la Buzău, în meciul de debut al lui Ilie Stan în funcţia de antrenor al "roş-albaştrilor".

Golurile au fost înscrise de Nikolici '61 (penalti) şi Florin Costea '90+3 pentru Steaua, respectiv Punosevaci '15 pentru Oţelul.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Alexandru Tudor (central), Marius Nicoară, Gero Szabo (asistenţi) şi Dragoş Teodor (rezervă).

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite