Dorinel Munteanu: "Sper să ne ţinem de cuvânt şi să nu mai pierdem niciun joc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atat antrenorul Dorinel Munteanu, cat si directorul general al formatiei Otelul Galati, Marius Stan, au prefatat partida de duminica pe care otelarii o vor disputa pe terenul Gloriei Bistrita, in cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I.

Potrivit dunareabatrana.com, tehnicianul liderului este constient de forma slaba pe care formatia sa o traverseaza in deplasarile din acest retur acolo unde Otelul a strans doar sase puncte, din care trei la masa verde, si apreciaza ca elevii sai nu sunt favoriti in confruntarea de la Bistrita cu toate ca in etapa precedenta anuntase ca galatenii nu vor mai pierde niciun joc pana la finalul campionatului.

"Este un joc in care totul este posibil si eu sper ca la sfarsitul meciului sa ne atingem obiectivul pe care ni l-am propus. Otelul nu este favorita deoarece jocurile noastre din deplasare au fost cum au fost, dar sper sa ne tinem de cuvant si sa nu mai pierdem niciun joc", a declarat Dorinel Munteanu.

De cealalata parte, Marius Stan considera ca fiecare punct strans de formatia de la malul Dunarii va conta decisiv cand se va trage linie la sfarsitul campiontului, mai ales in conditiile in care niciuna din contracandidate nu are forta necesara de a sprinta hotarator catre titlul de campioana :

"Suntem totusi pe prima pozitie, cred ca acest final de campionat se va desfasura pe muchie de cutit, nicio echipa nu are puterea sa se desprinda decisiv, astfel incat trebuie sa tinem de fiecare punct pe care il putem pune in zestrea noastra."

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite