Galaţi: Dorinel Munteanu: „Euforia post-Dinamo poate fi dăunătoare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Dorinel Munteanu: „Euforia post-Dinamo poate fi dăunătoare”
Galaţi: Dorinel Munteanu: „Euforia post-Dinamo poate fi dăunătoare”

Antrenorul Dorinel Munteanu le-a cerut jucătorilor de la Oţelul să uite succesul de la Dinamo

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei de fotbal Oţelul Galaţi, a spus că principala sa preocupare în această săptămână este să-şi determine jucătorii să nu fie euforici după victoria de la Dinamo (scor 0-1), în perspectiva partidei de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş.

"Problema mea acum este să-i fac pe jucători să înţeleagă că au obţinut doar trei puncte după un meci ca oricare altul. Au avut două zile să primească felicitări, acum să uite. Linişte la echipă încă nu are cum să fie când ne aşteaptă un meci cu un adversar care evoluează foarte bine în deplasare. Cred că au înţeles acest lucru, pentru că se pregătesc foarte bine, la fel cum au făcut şi înainte de jocul cu Dinamo”, a declarat Munteanu.

Tehnicianul echipei gălăţene şi-a lăudat din nou echipa pentru felul în care a evoluat cu Dinamo. „Am avut în faţă echipa momentului, Dinamo venea după trei victorii, dar nu s-au speriat deloc. S-au mobilizat la maxim, au avut agresivitate şi merităm din plin acest succes. Chiar dacă am marcat un gol cu noroc, sub nicio formă nu se poate spune că nu am controlat jocul şi că nu am fost mai buni”, a adăugat Dorinel Munteanu.

Partida Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş, din etapa a şaptea a Ligii I, se va disputa sâmbătă de la ora 17.00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite