Doliu în lumea aviatorilor gălăţeni.Toader Mircea, cel mai experimentat instructor de zbor, a murit ieri în urma unui accident aviatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul s-a prăbuşit în apropiere aerodromului de la Şirna, judeţul Prahova, în timp ce efectua un zbor de testare.Toader Mircea era aviator de aproape 40 de ani şi avea la activ „crearea" a peste 100 de piloţi.

Cel care a iniţiat în tainele zborului peste 100 de piloţi din toată ţara, instructorul de zbor Toader Mircea, şi-a găsit sfârşitul în apropierea aerodromului de la Şirna din judeţul Prahova.

Avionul pe care-l pilota,  un F99 Rambo,  aflat la cel de-al doilea zbor de testare în vederea participării la  un miting aviatic la Râmnicu Vâlcea, s-a prăbuşit.

„Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Era unul dintre cei mai buni piloţi din ţară”, ne-a declarat Cristian Deceanu, membru al Aerial Club Galaţi.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite