Galaţi: Dr. Nicolae Bacalbaşa:"Sigur că la băutură contează şi tehnologia. Recomandăm cu căldură securea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi au ajuns în spital cu răni la cap Foto: Adrian Obreja
Cei doi au ajuns în spital cu răni la cap Foto: Adrian Obreja

Nu întotdeauna zicala „unde-s mulţi puterea creşte” este valabilă, fapt demonstrat de doi gălăţeni care au fost bătuţi bine de către un vecin. Cei doi nu au avut nicio scăpare în faţa avalanşei de lovituri.

Grigore Gheorghe, în vârstă de 27 ani şi Vaşile Puşcă, de 32 ani, ambii din Cuca, judeţul Galaţi, au simţit pe pielea loc că băutura şi securea nu fac casă bună. Aceştia au fost bătuţi de un vecin, în timp ce plecau spre casă, după o partidă de băutură. Nici nu au avut timp să reacţioneze în faţa ploii de loviturii, cu toate că agresorul era singur.

„Am fost la un prieten, am băut ceva şi apoi am plecat acasă. Un alt vecin ne-a atacat cu un topor. A venit din spate şi ne-a lovit. Am mai avut un conflict acum câţiva ani, tot de la băutură. După ce ne-a bătut a fugit. Totul s-a întâmplat pe drum. Nu ştiu dacă îl iertăm”, au spus cei doi tineri.

În momentul de faţă, aceştia sunt internaţi în spital, în secţia de nurochirurgie, cu răni multiple la cap.

„Au fost internaţi doi tineri din Cuca, victime ale securismului. Cei doi au fost loviţi cu securea în cap de către unui consătean. Despre Cuca se spune că este satul cu mămăliga cât nuca, dar cu securea cât casa. Au recunoscut că totul a pornit de la băutură. Sigur că la băutură contează şi tehnologia. Recomandăm cu căldură securea”, a declarat Bacalbaşa, director de imagine al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate şi pentru a lua măsurile care se cuvin.

„Pe fondul consumului de alcool şi a unei neînţelegeri legate de o datorie mai veche, între cei trei a izbucnit un conflict. Tânărul în vârstă de 23 ani i-a lovit pe cei doi cu securea. În cauză se fac cercetări şi în funcţie de concluziile medicului legist se vor lua măsurile care se impun”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite