Doi moldoveni au fost prinşi de poliţiştii de frontieră după ce au trecut Prutul ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au prins în zona Slobozia-Oncea doi tineri din Republica Moldova, care au trecut înot râul Prut pentru că doreau să ajungă în Italia, să-şi caute un loc de muncă.

Vasile B., şi Mihail G., în vârstă de 26, respectiv 27 de ani, ambii din Republica Moldova s-au gândit că cea mai simplă modalitate de ajunge în Italia, via România, ar fi să treacă Prutul înot. Cei doi nici bine nu au plecat la drum, că au şi fost prinşi de poliţiştii de frontieră geleţeni, miercuri după-amiază.

„Lucrătorii Poliţiei de Frontieră, coordonaţi de către conducerea Sectorului P.F. Oancea au interceptat două persoane de sex masculin pe care le-au condus la sediul Sectorului deoarece acestea nu aveau documente de identitate asupra lor”, a declarat Marcel Antohe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Cei doi tineri s-au ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat. Deasemenea, cele două persoane au primit interdicţie de a mai intra în România timp de cinci ani.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite