Doi electricieni din combinat au fost bătuţi la locul de muncă de mai mulţi indivizi mascaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţii au ajuns la spital Foto: Adrian Obreja
Bărbaţii au ajuns la spital Foto: Adrian Obreja

Cei doi au ajuns în stare foarte gravă la spital. Poliţiştii au demarat o serie de cercetări în acest caz pentru a-i identifica pe autori.

Costinel Tacu, în vârstă de 24 de ani şi Marin Gheorghe, de 42 de ani, au fost la un pas de moarte aseară când au fost bătuţi de mai mulţi indivizi mascaţi.  Aceştia erau la serviciu, în combinat, când au intrat peste ei în atelier câţiva bărbaţi. Hoţii au venit să fure pise de termocuplu, metale care conţin platină.
 
„Au bătut la uşă, am ieşit să văd cine e şi când am vrut să închid uşa au intrat şi m-au lovit cu o bâtă în cap. Ne-au bătut pe amândoi. Nu mai ştiu nimic din acel moment. Au venit să fure piese de termocuplu, care conţin platină”, spune Costinel Tacu, victima de 24 de ani.

Celălalt bărbat a fost mai puţin norocos, acesta alegându-se cu leziuni grave la nivelul capului şi a avut nevoie de intervenţie chirurgicală de urgenţă.

„În secţia de Neurochirurgie sunt internaţi doi bărbaţi care au fost agresaţi. Unul dintre ei a suferit un traumatism cranio cerebral grav şi suntem rezervaţi în ceea ce priveşte prognosticul său. Celălalt a scăpat mai uşor”, spune Dumitru Işfan, director medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

„Executăm cercetări pentru a stabili identitatea celor trei agresori”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite