Doi copii şi un tânăr au ajuns la spital în urma unor accidente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a ajuns în şant Foto: Adrian Obreja
Maşina a ajuns în şant Foto: Adrian Obreja

Doi minori şi un şofer au ajuns la spital cu diferite leziuni, în urma unor accidente rutiere care au avut loc ieri, pe fondul vitezei excesive şi a neatenţiei.

Doi copii minori au ajuns la spital, după ce au fost accidentaţi de către Simona-Gina I., în vârstă de 32 ani, din Galaţi, care a pierdut controlul volanului şi maşina a derapat. Accientul a avut loc pe DJ251, între Schela şi Smârdan, în cursul după-amiezii de ieri.

„Accidentul a avut loc din cauza neatenţiei şi pe fondul vitezei excesive. Femeia a pierdut controlul volanului, părăsind carosabilul şi lovindu-se de taluzul rigolei din partea stângă a direcţiei sale de mers”, a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Copiii au fost internaţi, sub supraveghere medicală, la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi.

Tot ieri, Alexandru S., în vârstă de 18 ani, a ajuns la spital cu leziuni uşoare, după ce a fost accidentat, de către Silviu S. la intersecţia străzilor Siderurgiştilor cu Răutu. Cel de-al doilea nu a acordat prioritate maşinii conduse de Alexandru S., iar în urma impactului, maşina a fost aruncată în alte două autoturisme parcate pe marginea străzii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite