ASEARĂ Doi bătrâni au fost găsiţi fără suflare în propria locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vecinii sunt îngroziţi
Vecinii sunt îngroziţi

Tragedia s-a produs chiar în blocul în care locuieşte primarul Galaţiului, Dumitru Nicolae. Din primele cercetări reiese că cei doi au murit intoxicaţi după ce au adormit cu aragazul pornit. 

Maria Cuţăr, în vârstă de 89 de ani şi nepotul ei, un bărbat de aproximativ 50 de ani, au fost găsiţi morţi ieri după-amiază. Descoperirea macabră a fost făcută de vecinii lor, care au simţit un miros înţepător de gaz şi care au anunţat poliţia.

„Era o bătrână liniştită, bolnavă, iar nepotul ei o îngrijea. Îi aduce mâncare în fiecare zi. I-am găsit unul lângă altul, ea pe pat şi el pe podea. Aragazul era pornit”, spune Valeriu Gherghina, şeful scării.

Ceea ce le-a dat de bănuit vecinilor de apartament că s-a întâmplat o tragedie a fost faptul că peretele despărţitor se încălzise prea tare.

„Azi dimineaţă am simţit că peretele este cald. Mirosea a gaz. I-am găsit morţi”, spune Ioana Alexe, o altă vecină.
 
Cadavrele celor doi au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanţele exacte în care au murit cei doi bătrâni.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite