Doi bărbaţi au fost tăiaţi pe faţă de către un vecin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi, unchi şi nepot, au ajuns la spital cu tăieturi multiple pe faţă, totul  pornind de la o pungă cu seminţe.

Mihai Raicu, în vârstă de 20 ani şi unchiul său, Dumitru Ilie, de 28 ani, ambii din comuna gălăţeană Oancea, au fost tăiaţi pe faţă de către un vecin. Totul s-a întâmplat duminică seara, în faţa unui bar din localitate, iar mărul discordiei reprezintă o pungă cu seminţe, de trei lei. Mihai Raicu l-a lovit din greşeală, la ieşirea din bar, pe fiul vitreg al agresorului, iar acesta a scăpat punga cu seminţe din mână, cerând să i se dea banii pe ea. Victima a refuzat şi s-a ales, atât el cât şi unchiul lui, cu tăieturi multiple pe faţă, din partea tatălui vitreg al copilului, chemat în ajutor.

„Am ieşit din bar şi l-am atins pe un băiat care mânca seminţe lângă uşă şi a scăpat punga din mână. A zis să-i dau banii pe semninţe, că altfel îşi sună tatăl. A venit tatăl lui şi i-a dat unchiului meu o palmă. Eu m-am băgat să-i despart şi atunci ne-a tăiat. Nu ştiu cu ce ne-a tăiat pentru că era întuneric. Nu am mai avut probleme cu el”, a declarat Mihai Raicu.

Unchiul băiatului spune că nu-l va ierta pe agresor şi că va depunde plângere la poliţie.

„Nu pot să-mi dau seama cu ce m-a tăiat, pentru că a fost totul rapid. Au fugit imediat cu maşina, după incident. Nu am de gând să-i iert şi voi depune plânegre”, a spus unchiul, Dumitru Ilie.

Bărbaţii au ajuns la spital, iar medicii le-au acordat îngrijirile medicale necesare, aflându-se în afara oricărui pericol.

„Au fost internaţi doi bărbaţi tineri, unchi şi nepot, cu plăgi tăiate ale feţei. Unul dintre ei este tăiat de la gură până la ureche. Celălalt într-un mod mai inspirat, mai geometric. Accidentul s-a produs prin răsturnarea unei pungi cu semniţe de trei lei. De aici se trag câteva învăţături: seminţele sunt o valoare culturală a poporului român, apărată cu preţul sângelui. Tatăl vitreg nu este întordeauna vitreg, este gata să scoată cuţitul pentru copilaş şi este mai bine să dai trei lei, decât să fii tăiat. Ca atare, simţul dreptăţii a triumfat chiar dacă legea cuţitului nu este acceptată. Îi coasem”, a declarat Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite